home info

CAMERA DE COMERȚ, INDUSTRIE ȘI AGRICULTURĂ GALAȚI


C.C.I.A. GALATI | F.P.I.P.M.M. | SCOALA ROMANA DE AFACERI - FILIALA GALATI | B.R.M. - TERMINALUL GALATI | E.E.N. | ARBITRAJ

 

Oportunități de afaceri

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati, organizatie partenera si punct de lucru in Romania, pentru judetele Galati, Iasi, Vaslui si Vrancea, al  "Enterprise Europe Network", retea coordonata de Comisia Europeana, furnizeaza servicii de asistenta si consutanta specializata pentru gasirea de parteneri de afacere de incredere in cele aproape 40 de tari reunite in cadrul acestei retele. Toate cererile vor fi tratate in conditii de confidentialitate. Datele de contact se vor face cunoscute doar cu acordul partenerilor. Detaliile esentiale ale legaturilor potentiale sunt stocate intr-o baza de date dedicata cooperarii comerciale. Acestea sunt difuzate pe scara larga si sunt usor de accesat.

De asemenea, impartasirea rezultatelor cercetarii poate genera noi idei si oportunitati, stimuland firmele sa se dezvolte dincolo de orizonturile lor initiale. Reteaua poate contribui la dezvoltarea acestor schimburi si poate incuraja potentiale parteneriate, ajuntand firmele sa exploateze rezultatele obtinute in urma proiectelor europene de cerecetare si dezvoltare tehnologica. Atunci cand este vorba despre probleme complexe, aspecte juridice si contractuale legate de transferurile tehnologice, va vom indica experti specializati in drepturi de proprietate intelectuala.

In cazul in care aveti o cerere pentru transfer de tehnologie transnationala, in vederea imbunatatirii proceselor tehnologice din cadrul firmei Dvs.  va rugam sa ne solicitati documentatia necesara. Lucru similar si in cazul unei oferte de tehnologii noi din partea Dvs, care in urma publicarii acesteia in baza de date comuna, va poate asigura gasirea unui partener.

 

 
 
Copyright 2015 © C.C.I.A. GALATI HOME | CONTACT |