home info

CAMERA DE COMERȚ, INDUSTRIE ȘI AGRICULTURĂ GALAȚI


ENGLISH VERSION

C.C.I.A. GALATI | F.P.I.P.M.M. | SCOALA ROMANA DE AFACERI - FILIALA GALATI | B.R.M. - TERMINALUL GALATI | E.E.N. | ARBITRAJ

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noutati

AFACERI IN SIGURANTA 2018 – SUD-EST

CONFERINTA REGIONALA!

Pe 6 iunie 2018, la Constanta-Mamaia, in sala de conferinte a hotelului Del Mar din Mamaia, se va desfasura conferinta dedicata operatorilor economici din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, implicati in tranzactionarea, comercializarea si furnizarea de produse si servicii supuse regimului de control al exporturilor sau unor restrictii internationale pe anumite destinatii.

Pentru detalii si inscriere accesati: https://www.protector-romania.ro/

 

2) Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala va face cunoscuta existenta platformei "Dezvoltarea Interoperabilitatilor Bazelor de Date Destinate IMM-urilor", disponibila la adresa www.imm.msinf.ro, platforma care ofera gratuit aplicatii electronice destinate IMM-urilor. Pentru detalii click aici.

 

3) Targuri si Expozitii organizate de ROMEXPO SA Bucuresti in anul 2018

Targuri si Expozitii organizate de ROMEXPO SA Bucuresti in anul 2017

Targuri si Expozitii organizate de ROMEXPO SA Bucuresti in anul 2016

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati aduce la cunostinta firmelor din judetul Galati interesate sa participe la manifestarile expozitionale organizate de catre ROMEXPO S.A. Bucuresti, ca pot beneficia de bonificatii  si/sau tarife preferentiale daca se inscriu si participa cu standuri de prezentare prin intermediul Camerei galatene.
Va asteptam la sediul CCIA Galati din strada Mihai Bravu, nr. 46, tel. : 0236-461188/460545/460312, e-mail : ccia@cciagl.ro pentru informatii suplimentare.

 

4) Birouri de asistenta RSI

Proiectul Birouri de asistența pentru promovarea Responsabilitații Sociale a Întreprinderilor iși propune sa dezvolte competențele și cunoștințele angajaților camerelor de comerț și industrie din țara in domeniul responsabilitații sociale (RSI) pentru ca aceștia sa fie in masura sa coordoneze 42 de birouri de asistența RSI și un Punct Național de Coordonare, gazduite de fiecare camera de comerț județeana și respectiv de CCIR.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 3 "Creșterea adaptabilitații lucratorilor și a intreprinderilor", Domeniul major de intervenție 3.3 "Dezvoltarea parteneriatelor și incurajarea inițiativelor pentru partenerii sociali și societatea civila", contract nr POSDRU64/3.3/S/34198.
Pentru mai multe detalii despre proiect: csr.ccir.ro

 

5) Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati are placerea de a va anunta lansarea unui nou serviciu:

SNIA

Sistemul National de Informatii de Afaceri al Camerelor de Comert si Industrie din Romania

SNIA este o platforma electronica, disponibila in versiune bilingva, in limbile romana si engleza, ce asigura informatii privind:

 - cereri / oferte de produse și servicii ale firmelor romanesti (incluzand oferte pentru export);

 - cereri / oferte de produse și servicii ale firmelor din strainatate;

 - cereri de proiecte de investitii din partea firmelor romanesti;

 - licitatii internationale.

Adresa la care poate fi accesata baza de date este http://snia.ccir.ro/

Va invitam sa ne transmiteti ofertele Dumneavoastra de afaceri la adresa de e-mail: een@cciagl.ro.

In cel mai scurt timp, acestea vor fi preluate si introduse gratuit in Sistemul National de Informatii de Afaceri.

 

 
Copyright 2018 © C.C.I.A. GALATI HOME | CONTACT |