home info

CAMERA DE COMERȚ, INDUSTRIE ȘI AGRICULTURĂ GALAȚI


ENGLISH VERSION

C.C.I.A. GALATI | F.P.I.P.M.M. | SCOALA ROMANA DE AFACERI - FILIALA GALATI | B.R.M. - TERMINALUL GALATI | E.E.N. | ARBITRAJ

 

 

Licitatii proiecte

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noutati

1) In perioada 14 - 17.09.2017, CCI Brasov in parteneriat cu International Trade & Logistic Center  SA organizeaza la Brasov prima editie a Targului pentru copii „LUMEA COPIILOR”. Tematica targului : alimentatie, articole gravide, articole pentru baie si cosmentice, carte pentru copii, imbracaminte, incaltaminte,  accesorii, jocuri, jucarii, magazine on-line si specializate, mobilier si decoratiuni, puericultura mare (patuturi, carucioare, scaune de masa si auto, tarcuri, premergatoare ...), puericultura mica (biberoane, tetine, pompe de san, sterilizatoare ...) servicii de entertainment, tabere pentru copii, birotica si papetarie, dulciuri pentru copii, educatie, sanatate, sport, cadouri tematice, servicii bancare si asigurari, produse de igiena si cosmetic, banci de celule stem. Companiile doritoare sa participe in calitate de expozant sunt rugate sa se adreseze d-nei Simona Cristina Ordace, (e-mail: simona.ordace@ccibv.ro, telefon 0725/559912). Termenul limita pentru inscriere: 30.07.2017.

2) In data de 05 iulie 2017, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in parteneriat cu Camera de Comert Chineza pentru Exportul si Importul Medicamentelor si Produselor de Sanatate (CCCMHPIE)  organizeaza Seminarul Romania – China: Noi Perspective in Sectorul Medical, la CCIR Business Center, incepand cu ora 09.30. In cadrul evenimentului companiile romanesti din domeniul medical si farmaceutic vor putea participa si la o sesiune de intalniri B2B cu membrii delegatiei chineze,  delegatie formata din 31 de companii reprezentative din domeniul: productia si distributia de medicamente, medicina traditionala chineza, suplimente nutritive, productie vaccinuri, cosmetice, echipamente medicale etc.
Pentru detalii si inscriere, va rugam sa contactati persoana responsabila din cadrul CCIR, la adresa de e-mail stefan.voinea@ccir.ro sau la numarul de telefon: 0374.474.358/ 0374.474.409.

3) In data de 10 iulie 2017 Camera de Comert si Industrie a Romaniei in parteneriat cu Camera de Comert Cambodgia organizeaza Forumul de afaceri multisectorial România – Cambodgia, la CCIR Business Center, intre orele 10:00 – 12:00. Delegatia  cambodgiene va fi condusa de  E.S. Dna Tekreth Kamrang, Secretar de stat, in cadrul Ministerului Comertului din Cambodgia, si va cuprinde companii de mare importanta din diverse domenii precum:  agricultura, industria alimentara, productia de materiale de constructii, industria textila, productia de cauciuc, turism, etc. Taxa de participare este de 100 Lei + TVA/persoana.  Inscrierile si plata se vor face pana la data de 7 Iulie 2017.  Pentru detalii si inscriere, va rugam sa contactati pe Dl. Razvan Parvulescu, Consilier, Biroul de Relatii Bilaterale, email: razvan.parvulescu@ccir.ro, telefon: +40374 474 382.

4) In perioada 09-13.10.2017, va avea loc a 59-a ediție a Targului International Tehnic MSV 2017, in Brno, Republica Ceha.  In fiecare an, Targul MSV isi confirma pozitia sa de lider al targurilor de profil din Europa Centrala, prin participarea unui numar de peste 1700 de companii expozante si 75000 de vizitatori din peste 50 de tari din intreaga lume. Printre tematicile abordate in acest an, se numara automatizarea proceselor industriale, transport si logistica, industria 4.0, imprimarea 4D si tehnologii pentru protectia mediului inconjurator. Tara partenera din acest an al MSV, va fi India. Detalii suplimentare gasiti la Bursa Romana de Afaceri (Reprezentanta pentru Romania), persoana de contact: Valentin Preda -  tel: +40 21 266 56 77; fax. +40 21 266 56 88; email: preda@rbe.ro; http: //www.rbe.ro

5) In atentia firmelor galatene care activeaza in domeniile colectarii/recuperarii deseurilor, producatorilor de ambalaje, producerii si comercializarii articolelor electrice/electronice, bateriilor/acumulatorilor si conexe!

CCI Bistrita-Nasaud participa in cadrul unui proiect european la elaborarea unor strategii regionale de mare importanta privind Economia Circulara - conceptul Comisiei Europene prin care aceasta tinteste inchiderea buclei ciclului de viata al produselor printr-un proces mai intens de reciclare si refolosire, cu un impact pozitiv asupra societatii, mediului si economiei. Pentru participarea la realizarea strategiei nationale va rugam sa completati chestionarul atasat AICI si sa-l remiteti pe adresa de e-mail: monica.muresan@cciabn.ro.
Va multumim pentru implicare!

6) In data de 17 martie 2017,  Ambasada Republicii Kazahstan în Romania impreuna cu Camera Bilaterale de Comert si Industrie Romania – Kazahstan vor organiza forumul „Business Opportunities in Kazakhstan, Expo Astana 2017”, la Hotelul Marshal Garden Bucuresti, incepand cu ora 11.00.

Anul acesta, expozitia mondiala EXPO  se va desfasura la Astana, capitala Kazahstanului, in perioada 10 iunie – 10 septembrie 2017, si se preconizeaza ca vor fi prezente peste 100 de tari si peste 5 milioane de vizitatori. Tema de anul acesta va fi Energia viitorului, organizatorii sperand ca astfel sa fie prezentate cat mai multe solutii inovative care sa abordeze provocarile din transporturi, incalzire, eficienta energetica, reducerea emisiilor de dioxid de carbon, dar si o dezvoltare sustenabila a planetei.

Romania va participa la Expo Astana 2017 cu un pavilion national cu o suprafata de 370 metri patrati. Potrivit MAE, vor fi organizate actiuni de promovare economica a ofertei interne de produse si servicii, de promovare a ofertei turistice interne, dar si a traditiilor si culturii nationale, se vor asigura oportunitati directe pentru dinamizarea schimburilor economice.

7) Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala va face cunoscuta existenta platformei "Dezvoltarea Interoperabilitatilor Bazelor de Date Destinate IMM-urilor", disponibila la adresa www.imm.msinf.ro, platforma care ofera gratuit aplicatii electronice destinate IMM-urilor. Pentru detalii click aici.

8) In perioada 07-10 noiembrie 2017 se va desfasura Expozitie internationala de tehnologie maritima EUROPORT - Rotterdam, Olanda. Europort este una dintre cele mai mari expozitii maritime din lume, oferind cea mai buna platforma pentru tehnologia avansata, si reusind sa aduca laolalta toate sectoarele industriei navale.Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul oficial: www.europort.nl

9) Targuri si Expozitii organizate de ROMEXPO SA Bucuresti in anul 2017

Targuri si Expozitii organizate de ROMEXPO SA Bucuresti in anul 2016

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati aduce la cunostinta firmelor din judetul Galati interesate sa participe la manifestarile expozitionale organizate de catre ROMEXPO S.A. Bucuresti, ca pot beneficia de bonificatii  si/sau tarife preferentiale daca se inscriu si participa cu standuri de prezentare prin intermediul Camerei galatene.
Va asteptam la sediul CCIA Galati din strada Mihai Bravu, nr. 46, tel. : 0236-461188/460545/460312, e-mail : ccia@cciagl.ro pentru informatii suplimentare.

10) Prin bunavointa Consulatului General al Republicii Turcia la Constanta va aducem la cunostinta programul demarat de Ministerul Economiei din Republica Turcia,  in cadrul caruia se vor constitui mai multe delegatii comerciale, cu scopul participarii la urmatoarele evenimente:

TARGUL/EVENIMENTUL
ORASUL
DOMENIUL
INTERVAL PROGRAM
ISTANBUL PROHUNT 2017 - TARGUL INTERNATIONAL DE ARME DE VANATOARE SI AL SPORTURILOR SI ACTIVITATILOR REACREATIVE - EDITIA A VI-A
ISTANBUL
VANATOARE, ARME, PESCUIT
19 - 22 APRILIE
TARGUL DE PRODUSE ORGANICE IZMIR
IZMIR
PROTEC?IA MEDIULUI, ALIMENTE, BAUTURI
24 - 27 APRILIE
IDEX 2017 – TARGUL DE ECHIPAMENTE SI PRODUSE PENTRU SANATATEA ORALA
ISTANBUL
ODONTOLOGIE, STOMATOLOGIE
25 - 28 APRILIE
BEAUTY EURASIA - TARGUL INTERNATIONAL DE PRODUSE COSMETICE, INFRUMUSETARE SI COAFURA - EDITIA A XIII-A
ISTANBUL
COSMETICA, INGRIJIRE CORPORALA SI COAFURA
25-28 APRILIE
SODEX ANKARA 2017 - TARGUL DE SISTEME DE INCALZIRE, RACIRE, AER CONDITIONAT, POMPE SI  VANE
ANKARA
SISTEME DE INCALZIRE, RACIRE, AER CONDITIONAT, POMPE SI  VANE,
8 - 11 MAI
MAGROTEX 17 - TARGUL INTERNATIONAL DE ECHIPAMENTE AGRICOLE, PRODUSE ALIMENTARE SI ZOOTEHNIE - EDITIA A IV-A
MARDIN
ECHIPAMENTE AGRICOLE, PRODUSE ALIMENTARE SI ZOOTEHNIE
12-15 MAI
EVTEKS 2017 - TARGUL INTERNATIONAL DE TEXTILE PENTRU CASA - EDITIA XXIII-A
ISTANBUL
TEXTILE PENTRU CASA
15-18 MAI
DOMOTEKS TURKEY 2017
GAZIANTEP
COVOARE
21-24 MAI
TURKEYBUILD ISTANBUL 2017 – TARGUL DE CONSTRUCTII - EDITIA A XL-A
ISTANBUL
MATERIALE DE CONSTRUCTII
21-24 MAI
ZUCHEX 2017 - TARGUL INTERNATIONAL DE PRODUSE DIN CERAMICA, STICLARIE, ARTICOLE PENTRU CASA, DECORATIUNI SI APARATE ELECTROCASNICE
ISTANBUL
PRODUSE DIN CERAMICA, STICLARIE, ARTICOLE PENTRU CASA, DECORATIUNI SI APARATE ELECTROCASNICE
20-23 SEPTEMBRIE
TARGUL INTERNATIONAL DE PRODUSE FARMACEUTICE
ANTALYA
PRODUSE FARMACEUTICE
27-30 SEPTEMBRIE
ALUEXPO 2017
ISTANBUL
PRELUCRAREA METALULUI
4-7 OCTOMBRIE
Cheltuielile de cazare, cu micul dejun inclus, vor fi acoperite de statul turc pentru reprezentantii companiilor interesate.

Pentru detalii suplimentare privind inscrierea, va rugam sa contactati Biroul EEN - CCIA Galati, tel: 0236/460545 sau e-mail: een@cciagl.ro; geanina.onodi@cciagl.ro

11) Birouri de asistenta RSI

Proiectul Birouri de asistența pentru promovarea Responsabilitații Sociale a Întreprinderilor iși propune sa dezvolte competențele și cunoștințele angajaților camerelor de comerț și industrie din țara in domeniul responsabilitații sociale (RSI) pentru ca aceștia sa fie in masura sa coordoneze 42 de birouri de asistența RSI și un Punct Național de Coordonare, gazduite de fiecare camera de comerț județeana și respectiv de CCIR.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 3 "Creșterea adaptabilitații lucratorilor și a intreprinderilor", Domeniul major de intervenție 3.3 "Dezvoltarea parteneriatelor și incurajarea inițiativelor pentru partenerii sociali și societatea civila", contract nr POSDRU64/3.3/S/34198.
Pentru mai multe detalii despre proiect: csr.ccir.ro

12) Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati are placerea de a va anunta lansarea unui nou serviciu:

SNIA

Sistemul National de Informatii de Afaceri al Camerelor de Comert si Industrie din Romania

SNIA este o platforma electronica, disponibila in versiune bilingva, in limbile romana si engleza, ce asigura informatii privind:

 - cereri / oferte de produse și servicii ale firmelor romanesti (incluzand oferte pentru export);

 - cereri / oferte de produse și servicii ale firmelor din strainatate;

 - cereri de proiecte de investitii din partea firmelor romanesti;

 - licitatii internationale.

Adresa la care poate fi accesata baza de date este http://snia.ccir.ro/

Va invitam sa ne transmiteti ofertele Dumneavoastra de afaceri la adresa de e-mail: camcomin@cciagl.ro.

In cel mai scurt timp, acestea vor fi preluate si introduse gratuit in Sistemul National de Informatii de Afaceri.

 

 
Copyright 2017 © C.C.I.A. GALATI HOME | CONTACT |