home info

CAMERA DE COMERȚ, INDUSTRIE ȘI AGRICULTURĂ GALAȚI


ENGLISH VERSION

C.C.I.A. GALATI | F.P.I.P.M.M. | SCOALA ROMANA DE AFACERI - FILIALA GALATI | B.R.M. - TERMINALUL GALATI | E.E.N. | ARBITRAJ

 

 

Licitatii proiecte

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noutati

1) Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati in colaborare cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila, in calitate de furnizor autorizat de formare profesionala a adultilor in conformitate cu O.G. nr. 129/ 2000 republicata, au placerea de a va invita sa participati la cursul de initiere pentru ocupatia:

INSPECTOR PROTECTIE CIVILA

In conformitate cu prevederile art. 13 si art. 34, pct. (1) din Legea nr. 481/2004 republicata privind protectia civila, modificata cu Legea nr.212/2006, va aducem la cunostinta ca inspectorii de protectie civila / personalul de specialitate cu atributii in domeniul protectiei civile de la municipii, orase, comune, institutii publice, agenti economici trebuie sa realizeze formarea profesionala corespunzatoare prin cursuri organizate de catre institutiile autorizate. Pentru detalii suplimentare click aici.

2) In perioada 14 - 17.09.2017, CCI Brasov in parteneriat cu International Trade & Logistic Center  SA organizeaza la Brasov prima editie a Targului pentru copii „LUMEA COPIILOR”. Tematica targului : alimentatie, articole gravide, articole pentru baie si cosmentice, carte pentru copii, imbracaminte, incaltaminte,  accesorii, jocuri, jucarii, magazine on-line si specializate, mobilier si decoratiuni, puericultura mare (patuturi, carucioare, scaune de masa si auto, tarcuri, premergatoare ...), puericultura mica (biberoane, tetine, pompe de san, sterilizatoare ...) servicii de entertainment, tabere pentru copii, birotica si papetarie, dulciuri pentru copii, educatie, sanatate, sport, cadouri tematice, servicii bancare si asigurari, produse de igiena si cosmetic, banci de celule stem. Companiile doritoare sa participe in calitate de expozant sunt rugate sa se adreseze d-nei Simona Cristina Ordace, (e-mail: simona.ordace@ccibv.ro, telefon 0725/559912). Termenul limita pentru inscriere: 30.07.2017.

3)

In perioada 19-27 septembrie 2017, va avea loc in orasul Ujgorod ( Ucraina ), Saptamana Internationala de Turism din Transcarpatia, ansamblu de evenimente care isi propun sa creeze un cadru propice pentru discutii privind dezvoltarea turismului in Euroregiunea Carpatica si sa ajute la atragerea de investitii / proiecte in domeniul turismului. Pentru participare si pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati Departamentul de Dezvoltare Economica si Comert al Administratiei Regionale de Stat Transcarpatia, pana la data de 1 septembrie 2017, la urmatoarele date de contact: economy@carpathia.ov.ua, tel: (0312)65-90-30, 65-90-32.

In data de 12 octombrie 2017, va avea loc in orasul Ujgorod ( Ucraina ), Forumul de Investitii "Transcarpatia - centrul de afaceri al Europei", in cadrul caruia vor fi prezentate oportunitatile de afaceri din regiunea Transcarpatia si vor fi discutate, atat in plen, cat si in cercuri specializate, teme de interes, precum: "Investitii si economie"; "Conservarea energiei si eficienta energetica"; "Turism" si "Investitii". Pentru participare si pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati Departamentul de Dezvoltare Economica si Comert al Administratiei Regionale de Stat Transcarpatia, pana la data de 10 septembrie 2017, la urmatoarele date de contact: economy@carpathia.ov.ua, tel: (0312)65-90-30, 65-90-32.

4) In perioada 09-13.10.2017, va avea loc a 59-a ediție a Targului International Tehnic MSV 2017, in Brno, Republica Ceha.  In fiecare an, Targul MSV isi confirma pozitia sa de lider al targurilor de profil din Europa Centrala, prin participarea unui numar de peste 1700 de companii expozante si 75000 de vizitatori din peste 50 de tari din intreaga lume. Printre tematicile abordate in acest an, se numara automatizarea proceselor industriale, transport si logistica, industria 4.0, imprimarea 4D si tehnologii pentru protectia mediului inconjurator. Tara partenera din acest an al MSV, va fi India. Detalii suplimentare gasiti la Bursa Romana de Afaceri (Reprezentanta pentru Romania), persoana de contact: Valentin Preda -  tel: +40 21 266 56 77; fax. +40 21 266 56 88; email: preda@rbe.ro; http: //www.rbe.ro

5) In atentia firmelor galatene care activeaza in domeniile colectarii/recuperarii deseurilor, producatorilor de ambalaje, producerii si comercializarii articolelor electrice/electronice, bateriilor/acumulatorilor si conexe!

CCI Bistrita-Nasaud participa in cadrul unui proiect european la elaborarea unor strategii regionale de mare importanta privind Economia Circulara - conceptul Comisiei Europene prin care aceasta tinteste inchiderea buclei ciclului de viata al produselor printr-un proces mai intens de reciclare si refolosire, cu un impact pozitiv asupra societatii, mediului si economiei. Pentru participarea la realizarea strategiei nationale va rugam sa completati chestionarul atasat AICI si sa-l remiteti pe adresa de e-mail: monica.muresan@cciabn.ro.
Va multumim pentru implicare!

6) In data de 17 martie 2017,  Ambasada Republicii Kazahstan în Romania impreuna cu Camera Bilaterale de Comert si Industrie Romania – Kazahstan vor organiza forumul „Business Opportunities in Kazakhstan, Expo Astana 2017”, la Hotelul Marshal Garden Bucuresti, incepand cu ora 11.00.

Anul acesta, expozitia mondiala EXPO  se va desfasura la Astana, capitala Kazahstanului, in perioada 10 iunie – 10 septembrie 2017, si se preconizeaza ca vor fi prezente peste 100 de tari si peste 5 milioane de vizitatori. Tema de anul acesta va fi Energia viitorului, organizatorii sperand ca astfel sa fie prezentate cat mai multe solutii inovative care sa abordeze provocarile din transporturi, incalzire, eficienta energetica, reducerea emisiilor de dioxid de carbon, dar si o dezvoltare sustenabila a planetei.

Romania va participa la Expo Astana 2017 cu un pavilion national cu o suprafata de 370 metri patrati. Potrivit MAE, vor fi organizate actiuni de promovare economica a ofertei interne de produse si servicii, de promovare a ofertei turistice interne, dar si a traditiilor si culturii nationale, se vor asigura oportunitati directe pentru dinamizarea schimburilor economice.

7) Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala va face cunoscuta existenta platformei "Dezvoltarea Interoperabilitatilor Bazelor de Date Destinate IMM-urilor", disponibila la adresa www.imm.msinf.ro, platforma care ofera gratuit aplicatii electronice destinate IMM-urilor. Pentru detalii click aici.

8) In perioada 07-10 noiembrie 2017 se va desfasura Expozitie internationala de tehnologie maritima EUROPORT - Rotterdam, Olanda. Europort este una dintre cele mai mari expozitii maritime din lume, oferind cea mai buna platforma pentru tehnologia avansata, si reusind sa aduca laolalta toate sectoarele industriei navale.Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul oficial: www.europort.nl

9) Targuri si Expozitii organizate de ROMEXPO SA Bucuresti in anul 2017

Targuri si Expozitii organizate de ROMEXPO SA Bucuresti in anul 2016

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati aduce la cunostinta firmelor din judetul Galati interesate sa participe la manifestarile expozitionale organizate de catre ROMEXPO S.A. Bucuresti, ca pot beneficia de bonificatii  si/sau tarife preferentiale daca se inscriu si participa cu standuri de prezentare prin intermediul Camerei galatene.
Va asteptam la sediul CCIA Galati din strada Mihai Bravu, nr. 46, tel. : 0236-461188/460545/460312, e-mail : ccia@cciagl.ro pentru informatii suplimentare.

10) Prin bunavointa Consulatului General al Republicii Turcia la Constanta va aducem la cunostinta programul demarat de Ministerul Economiei din Republica Turcia,  in cadrul caruia se vor constitui mai multe delegatii comerciale, cu scopul participarii la urmatoarele evenimente:

TARGUL/EVENIMENTUL
ORASUL
DOMENIUL
INTERVAL PROGRAM
ISTANBUL PROHUNT 2017 - TARGUL INTERNATIONAL DE ARME DE VANATOARE SI AL SPORTURILOR SI ACTIVITATILOR REACREATIVE - EDITIA A VI-A
ISTANBUL
VANATOARE, ARME, PESCUIT
19 - 22 APRILIE
TARGUL DE PRODUSE ORGANICE IZMIR
IZMIR
PROTEC?IA MEDIULUI, ALIMENTE, BAUTURI
24 - 27 APRILIE
IDEX 2017 – TARGUL DE ECHIPAMENTE SI PRODUSE PENTRU SANATATEA ORALA
ISTANBUL
ODONTOLOGIE, STOMATOLOGIE
25 - 28 APRILIE
BEAUTY EURASIA - TARGUL INTERNATIONAL DE PRODUSE COSMETICE, INFRUMUSETARE SI COAFURA - EDITIA A XIII-A
ISTANBUL
COSMETICA, INGRIJIRE CORPORALA SI COAFURA
25-28 APRILIE
SODEX ANKARA 2017 - TARGUL DE SISTEME DE INCALZIRE, RACIRE, AER CONDITIONAT, POMPE SI  VANE
ANKARA
SISTEME DE INCALZIRE, RACIRE, AER CONDITIONAT, POMPE SI  VANE,
8 - 11 MAI
MAGROTEX 17 - TARGUL INTERNATIONAL DE ECHIPAMENTE AGRICOLE, PRODUSE ALIMENTARE SI ZOOTEHNIE - EDITIA A IV-A
MARDIN
ECHIPAMENTE AGRICOLE, PRODUSE ALIMENTARE SI ZOOTEHNIE
12-15 MAI
EVTEKS 2017 - TARGUL INTERNATIONAL DE TEXTILE PENTRU CASA - EDITIA XXIII-A
ISTANBUL
TEXTILE PENTRU CASA
15-18 MAI
DOMOTEKS TURKEY 2017
GAZIANTEP
COVOARE
21-24 MAI
TURKEYBUILD ISTANBUL 2017 – TARGUL DE CONSTRUCTII - EDITIA A XL-A
ISTANBUL
MATERIALE DE CONSTRUCTII
21-24 MAI
ZUCHEX 2017 - TARGUL INTERNATIONAL DE PRODUSE DIN CERAMICA, STICLARIE, ARTICOLE PENTRU CASA, DECORATIUNI SI APARATE ELECTROCASNICE
ISTANBUL
PRODUSE DIN CERAMICA, STICLARIE, ARTICOLE PENTRU CASA, DECORATIUNI SI APARATE ELECTROCASNICE
20-23 SEPTEMBRIE
TARGUL INTERNATIONAL DE PRODUSE FARMACEUTICE
ANTALYA
PRODUSE FARMACEUTICE
27-30 SEPTEMBRIE
ALUEXPO 2017
ISTANBUL
PRELUCRAREA METALULUI
4-7 OCTOMBRIE
Cheltuielile de cazare, cu micul dejun inclus, vor fi acoperite de statul turc pentru reprezentantii companiilor interesate.

Pentru detalii suplimentare privind inscrierea, va rugam sa contactati Biroul EEN - CCIA Galati, tel: 0236/460545 sau e-mail: een@cciagl.ro; geanina.onodi@cciagl.ro

11) Birouri de asistenta RSI

Proiectul Birouri de asistența pentru promovarea Responsabilitații Sociale a Întreprinderilor iși propune sa dezvolte competențele și cunoștințele angajaților camerelor de comerț și industrie din țara in domeniul responsabilitații sociale (RSI) pentru ca aceștia sa fie in masura sa coordoneze 42 de birouri de asistența RSI și un Punct Național de Coordonare, gazduite de fiecare camera de comerț județeana și respectiv de CCIR.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 3 "Creșterea adaptabilitații lucratorilor și a intreprinderilor", Domeniul major de intervenție 3.3 "Dezvoltarea parteneriatelor și incurajarea inițiativelor pentru partenerii sociali și societatea civila", contract nr POSDRU64/3.3/S/34198.
Pentru mai multe detalii despre proiect: csr.ccir.ro

12) Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati are placerea de a va anunta lansarea unui nou serviciu:

SNIA

Sistemul National de Informatii de Afaceri al Camerelor de Comert si Industrie din Romania

SNIA este o platforma electronica, disponibila in versiune bilingva, in limbile romana si engleza, ce asigura informatii privind:

 - cereri / oferte de produse și servicii ale firmelor romanesti (incluzand oferte pentru export);

 - cereri / oferte de produse și servicii ale firmelor din strainatate;

 - cereri de proiecte de investitii din partea firmelor romanesti;

 - licitatii internationale.

Adresa la care poate fi accesata baza de date este http://snia.ccir.ro/

Va invitam sa ne transmiteti ofertele Dumneavoastra de afaceri la adresa de e-mail: camcomin@cciagl.ro.

In cel mai scurt timp, acestea vor fi preluate si introduse gratuit in Sistemul National de Informatii de Afaceri.

 

 
Copyright 2017 © C.C.I.A. GALATI HOME | CONTACT |