home info

CAMERA DE COMERŢ, INDUSTRIE ŞI AGRICULTURĂ GALAŢI


ENGLISH VERSION

C.C.I.A. GALATI | F.P.I.P.M.M. | SCOALA ROMANA DE AFACERI - FILIALA GALATI | B.R.M. - TERMINALUL GALATI | E.E.N. | ARBITRAJ

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noutati

1) In perioada 25-27 noiembrie 2018, Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) va organiza o Misiune Economica in Statul Kuwait, actiune care va include un Forum de Afaceri multisectorial, la sediul Camerei de Comert si Industrie Kuwait, dedicat identificarii unor noi oportunitati de afaceri si dezvoltarii relatiilor economice si comerciale dintre companiile din Romania si Kuwait. Domeniile de interes cuprind: produse din fier si otel, animale vii (dupa ridicarea restrictiilor) si produse alimentare, produse agricole, echipamente si servicii pentru industria petroliera si gaze naturale, echipamente si servicii pentru industria energetica, mobilier, industria navala si transporturi, imbracaminte/confectii, medicamente si produse cosmetice, autoturisme si mijloace de transport, produse speciale, servicii IT, serviciile de management contractual si resurse umane calificate. Pentru detalii contactati pe e-mail: razvan.parvulescu@ccir.ro, sau la telefon: 0731.313.106.

2) In perioada 26-30 noiembrie 2018 va avea loc in Republica Belarus, la Minsk, FORUMUL INTERNATIONAL PETROCHIMIE 2018, cu scopul stabilirii si dezvoltarii colaborarii intre companii, universitati, reprezentanti ai comunitatii stiintifice implicate in industria chimica si petrochimica.Mai multe detalii gasiti pe http://petro2018.belstu.by/?page_id=219&lang=en sau la organizatori: Universitatea Tehnologica de Stat (tel: +375 17 327 30 21, +375 17 327 65 62; e-mail: andkasp@belstu.by, inter@belstu.by)

3) Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala va face cunoscuta existenta platformei "Dezvoltarea Interoperabilitatilor Bazelor de Date Destinate IMM-urilor", disponibila la adresa www.imm.msinf.ro, platforma care ofera gratuit aplicatii electronice destinate IMM-urilor. Pentru detalii click aici.

4) Targuri si Expozitii organizate de ROMEXPO SA Bucuresti in anul 2018

Targuri si Expozitii organizate de ROMEXPO SA Bucuresti in anul 2017

Targuri si Expozitii organizate de ROMEXPO SA Bucuresti in anul 2016

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati aduce la cunostinta firmelor din judetul Galati interesate sa participe la manifestarile expozitionale organizate de catre ROMEXPO S.A. Bucuresti, ca pot beneficia de bonificatii si/sau tarife preferentiale daca se inscriu si participa cu standuri de prezentare prin intermediul Camerei galatene.
Va asteptam la sediul CCIA Galati din strada Mihai Bravu, nr. 46, tel. : 0236-461188/460545/460312, e-mail : ccia@cciagl.ro pentru informatii suplimentare.

5) Birouri de asistenta RSI

Proiectul Birouri de asistenta pentru promovarea Responsabilitatii Sociale a Intreprinderilor isi propune sa dezvolte competentele si cunostintele angajatilor camerelor de comert si industrie din tara in domeniul responsabilitatii sociale (RSI) pentru ca acestia sa fie in masura sa coordoneze 42 de birouri de asistenta RSI si un Punct National de Coordonare, gazduite de fiecare camera de comert judeteana si respectiv de CCIR.

Proiectul este finantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 3 "Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor", Domeniul major de interventie 3.3 "Dezvoltarea parteneriatelor si incurajarea initiativelor pentru partenerii sociali si societatea civila", contract nr POSDRU64/3.3/S/34198.
Pentru mai multe detalii despre proiect: csr.ccir.ro

6) Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati are placerea de a va anunta lansarea unui nou serviciu:

SNIA

Sistemul National de Informatii de Afaceri al Camerelor de Comert si Industrie din Romania

SNIA este o platforma electronica, disponibila in versiune bilingva, in limbile romana si engleza, ce asigura informatii privind:

 - cereri / oferte de produse si servicii ale firmelor romanesti (incluzand oferte pentru export);

 - cereri / oferte de produse si servicii ale firmelor din strainatate;

 - cereri de proiecte de investitii din partea firmelor romanesti;

 - licitatii internationale.

Adresa la care poate fi accesata baza de date este http://snia.ccir.ro/

Va invitam sa ne transmiteti ofertele Dumneavoastra de afaceri la adresa de e-mail: een@cciagl.ro.

In cel mai scurt timp, acestea vor fi preluate si introduse gratuit in Sistemul National de Informatii de Afaceri.

 

 
Copyright 2018 © C.C.I.A. GALATI HOME | CONTACT |