home info

CAMERA DE COMERȚ, INDUSTRIE ȘI AGRICULTURĂ GALAȚI


ENGLISH VERSION

C.C.I.A. GALATI | F.P.I.P.M.M. | SCOALA ROMANA DE AFACERI - FILIALA GALATI | B.R.M. - TERMINALUL GALATI | E.E.N. | ARBITRAJ

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noutati

IN ATENTIA MEMBRILOR CCIA GALATI

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati invita societatile/organizatiile membre sa participe la Adunarea Generala Ordinara Anuala a Membrilor care se va desfasura in data de 25 aprilie 2018, incepand cu ora 12.00. Detalii privind invitatia si ordinea de zi se pot descarca aici.

1) Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati, in calitate de furnizor de formare profesionala,  prin Centrul Enterprise Europe Network, prin structura Fundatia Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie-Filiala Galati, in parteneriat cu Asociatia TEHNOPOL Galati organizeaza in perioada 26-27 aprilie 2018 cursul: PROTECTIA DATELOR PERSONALE. NOUL REGULAMENT UE 2016/679 si IMPLICATIILE ACESTUIA PENTRU ORGANIZATIE. Pentru informatii suplimentare clic aici. Pentru talonul de inscriere clic aici.
Pentru informatii generale despre GDPR - Regulamentul UE 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului European din data 27.04.2016 clic aici.

2) Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala va face cunoscuta existenta platformei "Dezvoltarea Interoperabilitatilor Bazelor de Date Destinate IMM-urilor", disponibila la adresa www.imm.msinf.ro, platforma care ofera gratuit aplicatii electronice destinate IMM-urilor. Pentru detalii click aici.

3) Targuri si Expozitii organizate de ROMEXPO SA Bucuresti in anul 2018

Targuri si Expozitii organizate de ROMEXPO SA Bucuresti in anul 2017

Targuri si Expozitii organizate de ROMEXPO SA Bucuresti in anul 2016

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati aduce la cunostinta firmelor din judetul Galati interesate sa participe la manifestarile expozitionale organizate de catre ROMEXPO S.A. Bucuresti, ca pot beneficia de bonificatii  si/sau tarife preferentiale daca se inscriu si participa cu standuri de prezentare prin intermediul Camerei galatene.
Va asteptam la sediul CCIA Galati din strada Mihai Bravu, nr. 46, tel. : 0236-461188/460545/460312, e-mail : ccia@cciagl.ro pentru informatii suplimentare.

4) Birouri de asistenta RSI

Proiectul Birouri de asistența pentru promovarea Responsabilitații Sociale a Întreprinderilor iși propune sa dezvolte competențele și cunoștințele angajaților camerelor de comerț și industrie din țara in domeniul responsabilitații sociale (RSI) pentru ca aceștia sa fie in masura sa coordoneze 42 de birouri de asistența RSI și un Punct Național de Coordonare, gazduite de fiecare camera de comerț județeana și respectiv de CCIR.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 3 "Creșterea adaptabilitații lucratorilor și a intreprinderilor", Domeniul major de intervenție 3.3 "Dezvoltarea parteneriatelor și incurajarea inițiativelor pentru partenerii sociali și societatea civila", contract nr POSDRU64/3.3/S/34198.
Pentru mai multe detalii despre proiect: csr.ccir.ro

5) Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati are placerea de a va anunta lansarea unui nou serviciu:

SNIA

Sistemul National de Informatii de Afaceri al Camerelor de Comert si Industrie din Romania

SNIA este o platforma electronica, disponibila in versiune bilingva, in limbile romana si engleza, ce asigura informatii privind:

 - cereri / oferte de produse și servicii ale firmelor romanesti (incluzand oferte pentru export);

 - cereri / oferte de produse și servicii ale firmelor din strainatate;

 - cereri de proiecte de investitii din partea firmelor romanesti;

 - licitatii internationale.

Adresa la care poate fi accesata baza de date este http://snia.ccir.ro/

Va invitam sa ne transmiteti ofertele Dumneavoastra de afaceri la adresa de e-mail: een@cciagl.ro.

In cel mai scurt timp, acestea vor fi preluate si introduse gratuit in Sistemul National de Informatii de Afaceri.

 

 
Copyright 2018 © C.C.I.A. GALATI HOME | CONTACT |